سفارش تبلیغ
صبا ویژن

وب نوشت سید تقی واردی

12 اردیبهشت امسال ، بیست و نهمین سالگشت شهادت آیت الله مرتضی مطهری (ره) است . اوعالمی وارسته ، اندیشمندی صاحب نظر ، فقیهی جامع ، فیلسوفی توحید مدار ، روحانی روشنفکر و استادی دلسوز و مهربانی بود که کلامش نافذ ، بیانش قاطع ، قلمش بُرّان و وجودش نافع برای همگان محسوب می گشت .

به طور معمول ، نوابغ و مردان بزرگ در روزگار خویش ، کارهای مهم و اقدامات اساسی انجام  داده  و تحولات شگرفی پدید می آورند که در میان مردم آن عصر چندان به چشم نمی آید و چه بسا با اقدامات و فعالیت های آنان مخالفت و یا حتی دشمنی می گردد. ولی آیندگان به تدریج قدر و منزلت آنان را شناخته و از آن ها به نیکی یاد نموده واز آنان تقدیر و تمجید می نمایند .

 پیامبران بزرگ الهی همانند نوح ، ابراهیم ، موسی ، عیسی و حضرت محمد( صلوات الله علیهم اجمعین ) از این جمله بوده اند . همین گونه اند امامان معصوم و جانشینان واقعی رسول خدا (ص) مانند امیر مومنان ، امام حسن مجتبی ، امام حسین و...( صلوات الله علیهم اجمعین ) .

از توده مردم نیز بسیاری از آنان پیروی کرده و راهشان را ادامه می دهند و به مقام های بزرگ دینی و مردمی دست می یابند .

علامه مطهری از آن جمله بود . زیرا وی از نوابغ و از شگفتی های دوران خویش به شمار می آید که عقل ، علم ، درایت  و فطانت خود را در جهت صحیح و مفید به کار بست وبه موفقیت های کم نظیری دست یافت . او از جهت فلسفه وعلم روز و فهم صحیح مذهبی چنان ترقی و تعالی یافته بود که دیگرعالمان و دانشمندان  در برابرش سر تسلیم فرود می آوردند .

  شهید مطهری که به دست گروهک فرقان و نابخردان خوارج اندیش در 12 اردیبهشت سال 1358 به شهادت رسید ، پاسخ گوی نسل انقلاب اسلامی بود و اندیشه " حکومت اسلامی " استاد و مرادش حضرت امام خمینی (ره) را از جهت علمی پروراند و آن را به همراه دیگر همفکران خویش اساس نظام حکومتی ایران پس از دیکتاتوری پهلوی قرار داده و در فرهنگ دینی و ملی ایرانیان نهادینه کرد.

بی تردید جای چنین متفکر و فیلسوف گرانمایه در زمان خالی است و منطق و بیان او می توانست بسیاری از شبهات و فرافکنی های دشمنان این نظام را پاسخ داده و راه را برای برپایی حکومت واحده جهانی آماده تر ساخته تا صاحب امر و ولی مطلق زود تر مأمور به ظهور و قیام می گردید.

اما پرسش اصلی از دست اندر کاران فرهنگ و اندیشه کشور و از حوزه های علوم دینی این است که برای پاسداشت فکر و اندیشه این شهید عالی مقام چه کرده ایم و چه برنامه هایی برای آینده داریم ؟ نکند صرفا به تجلیل های لفظی و یا سمیناری مقطعی بسنده کرده و از انجام فعالیت های عملیاتی غافل بمانیم !

حضرت امام خمینی(ره) در فرازی از پیامش در شهادت این علامه فرزانه فرمود : من در تربیت چنین فرزندانی که شعاع فروزان خود مردگان را حیات می بخشند و به ظلمت ها نور می افشانند ، به اسلام بزرگ ، مربی انسان ها و به امت اسلامی تبریک عرض می کنم .

 به هر روی ضمن تبریک و تسلیت سالروز شهادت این شهید والا مقام انقلاب اسلامی ، همگان را به بهره مندی از آثار و افکار بلند وی و نشر و پخش آن ها در بین جوانان و تحصیل کردگان دعوت می کنم . روحش شاد و راهش پُر رهرُو باد .      


ارسال شده در توسط سید تقی واردی